NATIONALE ERKENNINGSPROGRAMMA'S

Programma om praktijkbegeleiders te erkennen. Middels een nominatie door leerlingen, werkgevers en collega’s worden deze praktijkbegeleiders voorgedragen. Genomineerden worden door een deskundige jury, naast de vanzelfsprekende vak- en beroepsdeskundigheid, vooral beoordeeld op hun professionele grondhouding en hoe zich dat bij ieder afzonderlijk in de praktijk uit.  

Doel opdrachtgever

Waardering voor de belangrijke rol die de praktijkbegeleider uitoefent en de ondersteuning in het bieden van handvatten om makkelijker om te gaan met de leerling anno nu. Tevens is het duidelijker op de kaart zetten van deze doelgroep voor zichzelf, maar ook voor anderen een doel. 

Resultaat

In 2016 is de eerste editie van deze verkiezing geweest. Op deze dag wordt niet alleen de winnaar mkb en de winnaar groot bedrijf gekozen, maar wordt tevens uitgebreid aandacht besteed aan het inspireren en motiveren van de aanwezige gasten. Het gehele programma staat in het teken van het praktisch inzetten van leiderschap en coachende vaardigheden. Op verschillende en verrassende manieren komen deze onderwerpen aan bod. De verkiezing en de uitslag hiervan werden uitgebreid behandeld in de vakpers, maar ook daarbuiten.  

Lees meer