EXPERTISE

Strateeg, ervaren conceptontwikkelaar en adviseur op het gebied van talentontwikkeling en communicatie. Architect van strategie en high-end programma's over bedrijfsontwikkeling en talentontwikkeling.

Margôt wordt al meer dan 20 jaar beschouwd als een waardevolle partner op het gebied van talent- en bedrijfsontwikkeling, voor zowel nationale als internationale bedrijven. Internationaal is ze gespecialiseerd in het Midden-Oosten.

Lees meer

Ervaring

Margôt heeft met succes geadviseerd bij belangrijke strategische onderwerpen in vooraanstaande bedrijven in de farmaceutische en verpakkingsindustrie, gezondheidszorg, recht, verzekeringssector, transport en logistiek en in de technische installatiesector. Ze heeft een uitgebreide staat van dienst bij het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsstrategieën voor bedrijfsontwikkeling en talentontwikkeling.

Ze was en is nog steeds actief betrokken bij het verbinden van Europese en Midden-Oosterse bedrijven en leiders. Daarnaast is ze eigenaar van verschillende bedrijven en founding partner en CSO van Lemniscaat Talent Ontwikkeling.

Lees meer

WHEREVER YOU GO, GO CONVINCINGLY

Extra

Margôt onderhoudt sterke netwerkverbindingen in het internationale bedrijfsleven.

Ze beschikt over zowel analytische als strategische denkvaardigheden, hoge normen van professionaliteit en persoonlijke integriteit. Haar tweede natuur is mensen bij elkaar brengen en zakelijke kansen voor hen creëren. Gecombineerd met haar analytische en strategische vaardigheden maakt zij niet alleen zichzelf maar, ook anderen succesvol.

Margôt heeft de kennis, het begrip en de flexibiliteit om te opereren in diverse internationale, regionale en lokale omgevingen. Ze is sterk in het creëren van exclusieve programma's voor boardroom niveau.

Klanten zien Margôt als een open, initiatiefrijk en positief persoon die zeer doelgericht is. Haar motto is 'Durf groot te dromen en vind altijd de moed en het doorzettingsvermogen om die dromen te realiseren'! 

Lees meer

Team

Voor een aantal van onze projecten werken we samen met onze vaste partner Bureau B'lieve.

Lees meer